Workshop de desen

Desen academic dupa model din gips

Pe scurt: este un curs de 4 saptamani ce va incepe pe 3 Aprilie si se va tine in fiecare miercuri seara de la 19:40, fiecare sedinta fiind de o ora si jumatate.
In acest curs va voi invata in prima lectie tehnici de baza pentru hasura, urmand ca in urmatoarele 3 lectii sa desenam impreuna de la zero un model din gips, asemenea celui de mai jos, realizat tot in cadrul cursurilor.
In acest curs desenez totul de la zero pentru voi, explicand totul pas cu pas, cu camera video 4k mereu pe foaie.
Mai simplu de atat nu se poate 🙂

Portret in pastel
 • Orar: Miercuri seara, de la ora 19:40
 • Nr. ședințe: 4 + acces nelimitat la inregistrarile acestora
 • Perioada: 3 Aprilie – 24 Aprilie 2024
 • Vârsta minimă: 10 ani

Ce vom învăța?

 • Tehnici de baza de hasura
 • Masurarea si construirea corecta a modelului pe hartie
 • Abstractizarea formei si intelegerea luminii si a umbrei
 • Strategia mea de abordare a unui subiect la prima vedere complex
 • Tehnici de detaliere 
Cristiana Toma
Read More
Un profesor minunat! O întâlnire care îți poate schimba viața! Pasiunea este ceea ce îl definește! Alături de el aveți o experiență nouă! încercați! Nota 100
Lăcrămioara Popa
Read More
Un profesor dedicat, apropiat de copii. Nu ai cum sa nu înveți cu asa profesor dacă îți place să desenezi și îți dorești asta. Cursul este foarte atractiv și inedit. Este exact ceea ce cautam. Multumim frumos domnului Bogdan, abia aștept următoarele ședințe!
Gabriel-Cosmin Cismaru
Read More
Explică foarte bine, are răbdare și încurajează ca fiecare participant la curs sâ își dezvolte propiul stil artistic. Un prof de nota 20!
Previous
Next

Atelierul incepe pe 3 Aprilie!
Rezerva-ti locul acum!

Pentru cine este acest atelier?

Acest atelier este pentru oricine este curios de tehnici de hasura si reprezentare in carbune/pastel cretat. Nu trebuie sa ai experienta anterioara, explic si arat totul de la zero cum se face.

Cum funcționează

 • Ai acces la o sedinta Live prin Google Meet pe săptămână
 • După curs, primești înregistrarea acestuia
 • Pe Google Classroom vei avea acces la toate lecțiile înregistrate.

Orar

Miercuri – Seara de la 19:40

3 Aprilie – 24 Aprilie 2024

Materiale necesare

Creion cu carbune sau pastel (daca nu stiti ce sa cumparati, va explic in privat dupa inscriere)

Radieră și Gumă Plastică

Estompă

Bloc de desen A3

Șervețele – pentru întins creionul

Pensule  – pentru intins creionul

Robert Radulescu
Read More
Recomand cu drag tuturor cărora le place sa deseneze să se înscrie la aceste cursuri. Eu am 11 ani acum, iar la cursuri particip de anul trecut și sunt foarte încântat. Profesorul este super! Am învățat o grămadă de lucruri noi și la fiecare lecție continui sa fac acest lucru!
Diana Parv
Read More
Maiestria domnului profesor in realizarea desenelor se imbina intr-un mod fericit cu talentul pedagogic, ceea ce face ca orele tinute de dansul sa fie o adevarata placere pentru fiul meu. Domnul profesor interactioneaza cu fiecare copil in parte, oferind feedback si sugestii utile, usor de inteles si aplicat de catre copii.
Ralu Dani
Read More
Un curs foarte interesant de formare și dezvoltarea abilităților copiilor, de dezvoltare a simțului estetic , care utilizează elemente introductive de arhitectura extrem de utile . Copilul este foarte incantat , după fiecare lecție ma surprinde cu schițele pe care le realizează.
Previous
Next
Ciobanu Bogdan - Profu' de Desen

Bună!

Mă numesc Bogdan Ciobanu, sunt arhitect și artist vizual. Alături de mine vei lucra la Atelierul de Desen.

Îți ofer o perspectivă unică îmbinând noțiunile tehnice caracteristice școlii de arhitectură cu noțiunile practice învățate în ani de zile de desenat și predat cursuri pentru copii.

Alte desene

Desenele sunt realizate în cadrul cursului online săptămânal la care te poți înscrie chiar acum! Scrie-mi pe WhatsApp pentru mai multe detalii.

FAQ

Cele mai frecvente întrebări

Click pe butonul “Ma inscriu” si prin plata obisnuita cu cardul, sau ma contactati in privat prin una din metodele de mai sus pentru detalii privind plata prin transfer bancar.

Până joi seară aveți timp să îmi trimiteți desenele, iar eu va voi trimite o înregistrare video. Pe lângă întrebările adresate în timpul lecției, puteți atașa orice întrebare în plus aveți pe suflet. 

Odată început cursul, el trebuie urmat până la capăt. Puteți alege să nu mai intrați live, dar accesul la înregistrări vă rămâne iar banii nu vor fi restituiți indiferent de motivul retragerii. 

Ne vedem la curs!

Open chat
Bună! 🙂
Profu' de Desen - Cursuri de desen
Bună, cum pot să te ajut?