Cursuri de Desen pentru Copii
Cariera in arta

Cariera in Arta | 7 Sfaturi Utile

Conținut articol

"Oricine poate invata sa deseneze. Nu toata lumea crede ca acest lucru este adevarat."

- Representing Landscapes "Nadia Amoroso"

Începe să iți dezvolți ablitățile

Pasiunea este doar un punct de plecare pentru o cariera in arta

Succesul unei cariere are la bază cunoștinte și abilitați solide. Pasiunea ta pentru artă este doar un punct de plecare.

Nu există o singură cale pentru a te dezvolta în această direcție. Mulți artiști sunt autodidacți și nu este obligatoriu să petreci patru ani la un colegiu de artă pentru a avea succes, însă nu există o singură cale și trebuie să găsești ce se potrivește personalității tale.

Începe prin a lua câteva cursuri

Este benefic un mediu in care esti ajutat de catre un profesor

Pentru a te cunoaște mai bine pe tine și pasiunea ta, este foarte folositor să participi la cursuri care te transpun într-un mediu în care ești ajutat de un profesor să descoperi cum să iți valorifici talentul. Primind feedback de calitate, procesul de învățare și dezvoltare este mult mai rapid.

Referindu-ne la viteza cu care învățam, un alt factor important este să exersați pe cont propriu.

Exersează constant pe cont propriu

Vei avansa mult mai repede!

Din toate cunoștințele prezentate la cursurile de desen veți obține mult mai mult daca vă luați puțin timp în fiecare zi să exersați ce ați învățat deja la curs.

Expunerea la artă

Te invață să gândești critic - un lucru indispensabil intr-o cariera in arta

Prin mediul online, vizitarea muzeelor, a galeriilor vă va mari vocabularul artistic. Vă va ajuta să alegeți mai rapid cele mai bune soluții artistice în fucție de conceptul/ideea aleasa. Când vizionați o noua piesa de artă învățați să gândiți critic despre motivațiile și tehnicile artistului. Întreabă-te în ce moduri are această piesa succces sau ce ar putea face artistul pentru a avea mai mult succes.

Locul în care creezi I

Lucrați cu cât mai multa lumina posibil

Spațiu de depozitare

La fel de important ca locul în care creăm piese artistice noi este necesar să alocam un spațiu în care depozităm piesele mai vechi și un spațiu în care ne ținem toate materialele organizate. A avea un spațiu de stocare sigur este important pentru orice artist.

Adaugă plante

Adaugă plante în camera în care creezi. Plantele aduc viață într-un spatiu, ne calmează și ne ajuta creativitatea. Un colt luminat al camerei în care așezi o planta este un truc eficient pentru a ne deschide mintea și a ne liniști. Daca ai animale de companie nu uita că unele plante sunt otrăvitoare pentru ele dar poți afla asta despre planta aleasa cu o simpla căutare pe internet.

Multă lumină

Lucrați cu cât mai multa lumina posibil. Pentru mine, iluminatul este o parte foarte importantă a procesului meu creativ. Mă lupt cu inspirația și starea mea de spirit atunci când iluminatul este prea dur. Casa ta are zone cu o cantitate bună de lumină naturală? Dacă este posibil, transformați-le în propriile spatii creative.

Locul în care creezi II

Luați în considerare adăugarea unui mic element legat de apa

Expunerea lucrărilor de artă

Știm cu toții că arta este o sursa de inspirație așa că începeți să vă simțiți creativi prin expunerea pieselor în diferite locuri. Daca am o zi în care am un blocaj creativ, voi alege o piesa de arta din casa pe care să mă concentrez, analizând compoziția ei sau culorile din care este compusa. Diversitatea lucrărilor expunse în casa îmi evoca stări diferite și mă conduc spre o idee sau o tema cu care voi începe să lucrez.

Elemente legate de apă

În plus, puteți adaugă elemente legate de apa. Se știe că apa aduce un sentiment de calm și relaxare unei persoane. Uneori, pentru a fi creativ, trebuie să faci un pas înapoi și să-ți lași creierul să se relaxeze. Luați în considerare adăugarea unui mic element legat de apa în biroul în care lucrați (tablouri, o fântână, plante într-un bazin cu apă). Fântânile sunt o oază de energie pozitivă, dar dacă totuși nu-ți doreșți o fântână în grădină sau în casă, cumpără-ți un acvariu. Sunetul apei vă poate ajuta să vă linișțiți mintea și să vă forțați să vă relaxați și să vă reîncărcați.

Găsește-ți propriul stil

Lasa arta să se intample!

Când vine vorba de arta nu putem vorbi despre ceva corect sau greșit, nu exista nici căștig sau pierdere. Mai degrabă este vorba de a face lucrurile în felul tău, lucru important pentru o carieră în domeniul artei.

Copiază stilul artiștilor preferați

Incearaca să te concentrezi pe a avea o varietate de locuri de unde să împrumuți stiluri și idei, astfel vei putea crea ceva unic.

Reprodu lumea înconjurătoare așa cum o vezi tu

Mimează natura, studiază lumina, forma și culoarea celor ce ne înconjoară. Studiind și partea tehnica a desenului aceasta ne deschide noi orizonturi și ne ajuta să vedem și să înțelegem altfel.

Nu uita să te joci în timp ce înveți

Un mod foarte sănătos de a învață este să ne eliberam de așteptări și să ne distram. Când aveți o viziune precisă pentru ceea ce doriți să creați, vă limitați perspectiva și vă creați un punct mort. Lucruri surprinzătoare se pot întâmpla atunci când devenim mai jucăuși și lăsăm arta să se întâmple.

Marketing pentru o cariera in arta de succes

Marketingul și mediul online joacă un rol imens

Ai putea fi cel mai talentat artist din lume, dar dacă nimeni nu știe cine ești sau ce ai produs, atunci cariera ta nu va avea succes. Mulți artișți sunt surprinși de modul în care marketingul și mediul online joacă un rol imens în succesul unui artist. A te face cunoscut este una dintre cele mai mari provocări ale artiștilor începători.

A fi artist înseamnă și a-ți dezvolta abilitați antreprenoriale

O cariera în arta necesită să deți câteva cunoștinte legate de afaceri, cu o înțelegere a tendințelor pieței de artă. Odată cu apariția internetului și a rețelelor sociale, a apărut un nou val de interacțiune dintre lume și artă.

"Artistul nu numai ca invata sa isi foloseasaca propria imaginatie dar si pe cea a oamenilor care ii privesc desenele."

- Drawing Outdoors "Henry C. Pitz"

Toate articolele

Te-ar mai putea interesa

Cristiana Toma
Read More
Un profesor minunat! O întâlnire care îți poate schimba viața! Pasiunea este ceea ce îl definește! Alături de el aveți o experiență nouă! încercați! Nota 100
Lăcrămioara Popa
Read More
Un profesor dedicat, apropiat de copii. Nu ai cum sa nu înveți cu asa profesor dacă îți place să desenezi și îți dorești asta. Cursul este foarte atractiv și inedit. Este exact ceea ce cautam. Multumim frumos domnului Bogdan, abia aștept următoarele ședințe!
Gabriel-Cosmin Cismaru
Read More
Explică foarte bine, are răbdare și încurajează ca fiecare participant la curs sâ își dezvolte propiul stil artistic. Un prof de nota 20!
Previous
Next

Sau poți încerca unul din cursurile gratuite de desen

Open chat
Bună! 🙂
Profu' de Desen - Cursuri de desen
Bună, cum pot să te ajut?