Cursuri de Desen pentru Copii
Desenul din imaginatie

Desenul din Imaginatie | 5 Lucruri Interesante

Conținut articol

"Oricine poate invata sa deseneze. Nu toata lumea crede ca acest lucru este adevarat."

- Representing Landscapes "Nadia Amoroso"

Creativitatatea reprezintă unealta imaginației

Poți crea structuri mai originale cu aceleași informații vechi

Imaginația este o caracteristică a minții care vă permite să amestecați elemente ale realității pentru a crea noi versiuni ale acesteia. Creativitataea reprezintă abilitatea regăsită în acest domeniu. Cu cât ești mai creativ, cu atât poți crea structuri mai originale cu aceleași informații vechi. Majoritatatea copiilor sunt foarte creativi deoarece nu pot înțelege conceptul de absurd. Pe măsură ce creștem, învățam mai mult și creativitatea noastră adesea suferă pentru asta, petru că ne este frică să nu părem ridicoli.

Referințele îmbogățesc librăria vizuală

Scopul este de a captura cât mai multe informații

Creativitatea este de ajuns pentru a face un desen din imaginație, dau nu este suficientă pentru a le scoate în evidență. Trebuie să cunoașteți elementele realității pe care le-ați folosit pentru a crea această nouă viziune. Ideea din spatele referințelor este de a captura cât mai multe informații. Pentru a vă baza doar pe imaginație este nevoie de experiență și de instruire. Utilizarea referințelor este o modalitate de a vă crește biblioteca vizuală prin studierea subiectelor care vă interesează și care vă vor servi în procesul creativ.

Secretul este perspectiva!

Abilitatea este studiata in Atelier

A crea un desen din imaginație mai înseamnă și cunoașterea formelor de baza din diferite unghiuri (în perspectivă) și modul de a le prezenta (randare). După ce structura este corectă , randarea este rezultatul final, luând în considerare materialele, iluminatul, textura inclusiv (culoarea), umbrele și reflexiile. Perspectiva este o abilitatate studiata la cursurile noastre printre multe alte subiecte pe care te invităm să le descoperi, și te ajuta să devi un artist cu o putere mare de înțelegere.

Modul în care vedem și auzim

Putem schimba modul în care percepem lumea

Modul în care percepem lumea din jurul nostru este afectat de imaginația noastră, într-o măsură mult mai mare decât ne dăm seama probabil, au explicat cercetătorii de la Institutul Karolinska în revista Current Biology.

Te relaxează

Nivelul stresului este ridicat datorita distragerilor

Desenul din imaginație are multe caracteristici de vindecare și relaxare. Este un spatiu în care puteți experimenta liber idei după cum doriți. Lumea imaginației este deschisă oricărui este dispus să încerce. Datorita numărului mare de distrageri din ziua de azi care intra în competiție pentru atenția noastră, nivelul stresului este destul de ridicat. A desena este una din metodele prin care intri într-o stare de relaxare și eviți distragerile. Când te afli într-o stare creativă , ai putea foarte ușor să pierzi noțiunea timpului și să devi foarte implicat.

"Artistul nu numai ca invata sa isi foloseasaca propria imaginatie dar si pe cea a oamenilor care ii privesc desenele."

- Drawing Outdoors "Henry C. Pitz"

Toate articolele

Te-ar mai putea interesa

Cristiana Toma
Read More
Un profesor minunat! O întâlnire care îți poate schimba viața! Pasiunea este ceea ce îl definește! Alături de el aveți o experiență nouă! încercați! Nota 100
Lăcrămioara Popa
Read More
Un profesor dedicat, apropiat de copii. Nu ai cum sa nu înveți cu asa profesor dacă îți place să desenezi și îți dorești asta. Cursul este foarte atractiv și inedit. Este exact ceea ce cautam. Multumim frumos domnului Bogdan, abia aștept următoarele ședințe!
Gabriel-Cosmin Cismaru
Read More
Explică foarte bine, are răbdare și încurajează ca fiecare participant la curs sâ își dezvolte propiul stil artistic. Un prof de nota 20!
Previous
Next

Sau poți încerca unul din cursurile gratuite de desen

Open chat
Bună! 🙂
Profu' de Desen - Cursuri de desen
Bună, cum pot să te ajut?