Cursuri de Desen pentru Copii
Cursuri online de desen

Cursuri Online de Desen | 5 Avantaje

Conținut articol

"Oricine poate invata sa deseneze. Nu toata lumea crede ca acest lucru este adevarat."

- Representing Landscapes "Nadia Amoroso"

Învață într-un mediu confortabil

Te relaxezi și te concentrezi

Avantajul de a studia în orice loc oferă cursanților posibilitatea de a fi în elementul lor, de a fi în mediul care le convine cel mai bine. Un lucru important este că în acel mediu să vă puteți concentra, să aveți cât mai puține distrageri.

Evaluare fară presiune

Aptitudinile se pot îmbunătății

La acest tip de educație nu contează performanța, nu ai concurenți și nu te ceartă profesorul. Există aspecte pozitive și benefice în a compara munca noastră cu cea a altor artiști și există, de asemenea, o mulțime de dezavantaje.

Comparația devine o problemă atunci când te face să te simți prost cu propria ta muncă. A fi conștient de faptul că aptitudinile se pot îmbunătății, este un lucru, dar să te simți descurajat sau să nu mai faci arta pentru că simți că nu vei fi niciodată la fel de bun că alți artiști este un lucru total diferit și nu este sănătos. Cel mai bine este să căutați să vă comparați cu alte persoane numai dacă intenția dvs. este să învățați ceva.

La aceste cursuri online de desen poti sa revezi lectiile

Înveți în ritmul tău

Toate lectiile din cadrul acestor cursuri online ale atelierului nostru vor fi înregistrate și accesibile studenților. Vă oferă opțiunea de a prelua acele cursuri online ratate sau ca instrument de învățare ajutător atunci când studiați. Astfel, te poți întoarce la o anumită lecție din mijlocul cursului, exact la acea informație de care aveai nevoie.

După ce aplici ceea ce ai învățat, atunci când revezi lecția, vei descoperi noi lucruri, deoarece a doua oară o vezi cu alți ochi, după ce ai și experiența – nu doar teoria. Cu ajutorul lecțiilor înregistrate înveți în ritmul tău și chiar dacă nu ai ținut pasul la cursul live, poți oricând să revezi lecția în ritmul pe care tu îl alegi.

Mai mult timp pentru tine!

Se pierde mult timp cu transportul

Nu mai pierzi timp cu transportul și poți învăța oricând și oriunde, așa cum am văzut la punctele de mai sus. Se pierde mult timp cu transportul (mai ales dacă nu locuiești în acel oraș) chiar și o zi de concediu (dacă e în timpul săptămânii) sau o zi de weekend, care putea fi petrecută cu familia.

Pe vremea când aveam atelierul fizic, într-o sala închiriată, stiu din discuțiile cu părinții că în medie 1.5 – 2 ore se pierdeau doar aducând și luând copiii de la cursuri. Asta se întâmplă într-un oraș relativ aglomerat, în Iași. Sunt convins că același lucru se întâmplă în 90% din orașele mari ale țării.

Prețuiți-vă timpul!

Te concentrezi mai bine

Este un mediu mai liniștit

Un dezavantaj al cursurilor fizice era acela că până la sfârșitul orei se adunau mai multe întreruperi. Era ceva ce nu putea fi controlat deoarece copiii doresc să vorbesca între ei. De multe ori nu își dădeau seama că vorbesc prea tare. În cadrul acestor cursuri online, poate nu 100% din copiii care au microfoanele închise sunt atenți.

Copiii care doresc într-adevăr să învețe profită de un mediu mai liniștit. Desigur, este încurajată interacțiunea și în cadrul cursurilor online dar voiam să punctez faptul că este un mediu mult mai liniștit.

"Artistul nu numai ca invata sa isi foloseasaca propria imaginatie dar si pe cea a oamenilor care ii privesc desenele."

- Drawing Outdoors "Henry C. Pitz"

Toate articolele

Te-ar mai putea interesa

Cristiana Toma
Read More
Un profesor minunat! O întâlnire care îți poate schimba viața! Pasiunea este ceea ce îl definește! Alături de el aveți o experiență nouă! încercați! Nota 100
Lăcrămioara Popa
Read More
Un profesor dedicat, apropiat de copii. Nu ai cum sa nu înveți cu asa profesor dacă îți place să desenezi și îți dorești asta. Cursul este foarte atractiv și inedit. Este exact ceea ce cautam. Multumim frumos domnului Bogdan, abia aștept următoarele ședințe!
Gabriel-Cosmin Cismaru
Read More
Explică foarte bine, are răbdare și încurajează ca fiecare participant la curs sâ își dezvolte propiul stil artistic. Un prof de nota 20!
Previous
Next

Sau poți încerca unul din cursurile gratuite de desen

Open chat
Bună! 🙂
Profu' de Desen - Cursuri de desen
Bună, cum pot să te ajut?